Humle uppdatering

Semestern är nu slut för min del och dom sista dagarna var jag hos svärföräldrarna och tittade till humlen jag planterade tidigare i sommar. Den växer på, men inte riktigt så mycket jag hade hoppats på vilket jag förmodar beror på de ofantliga mängder regn och lite värme som varit. Tveksam till att det blir någon miniskörd första säsongen, men detta är inget man bör räkna med heller. Vi får se, kanske det kommer en värmebölja som får dom att sticka iväg i slutet på augusti.

Hade lite förhoppningar på att jag skulle hunnit skriva klart ett par artiklar på bloggen under semestern, men det blev aldrig av så det blir att ta tag i dem nu den närmaste tiden som kommer. Det har både byggts, bryggts och druckits saker som jag vill/skall skriva om.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...