Göteborg Beerfestival 2011

Kommer du vara där!?

Till helgen, dvs 2-3 september så kommer Göteborg Beerfestival huseras på Haket vid Masthuggstorget i Göteborg. Alltid kul när det blir kommer ett lokalt Öl event, vilket inte är allt för ofta. Jag kommer försöka vara där på Lördag kväll då Sex öl & Ostar samt Mohawkprovning lockar.

För mer information se Göteborg Beerfestival’s hemsida eller Facebook sida.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 • Rickard

  hejsan!

  Synd att man inte bor i Göteborg då så man missar sådana där fantastiska aktiviteter som ölprovning. Så kan det gå, hej och hå.
  Du, jag funderade lite på detta med hink i hink urlakningssystemet och tänkte att blir det inte en väldig massa plast bös runt hålen om man borrar i plast och kan inte det sätta smak i ölen sedan? hur får man bort plastjoxet runt hålen skulle vara en annan mer exakt fråga, då jag nyss borrat en miljon hål i i mitt jäskar och sedan ägnat ett par timmar åt att krafsa bort graderna runt hålen. Öm i tummen nu av allt skrapande. Hade säkert vart lättare med en liiiten liten fil av nåt slag eller hur gjorde du?  Vill ju inte ha plast i första brygget.

  hare bra//RB

 • http://www.martinj.net martinj

  Tyckte inte det var så farligt med grader efter jag hade borrat. Jag hällde dock kokhett vatten över det i hopp att det skulle ta bort saker som eventuellt satt lite löst.

  Föredrar ifall du kan göra kommenterer och frågor på sidan för “Att brygga öl hemma” artikeln i framtiden om det är relaterat till det för då kan andra som kanske har liknande frågor se och läsa svaren.

 • Rickard

  jag hade kanske en kass borr vad vet jag. det ordnar sig nog. Oki, ska kommentera på rätt inlägg i framtiden. Tänkte i mitt stilla sinne att du kanske inte kollar av dina gamla inlägg så att du skulle missa mina nya frågor och undringar. Håller mig till “att brygga öl hemma” sidan från nu. Hör av mig igen när jag bryggt och hur det gick.
  Hepp!