Untappd socialt nätverk för öl.

Untappd

Sprang på tjänsten Untappd för ett lite tag sedan. Det är en tjänst som påminner mycket om Gowalla och Foursquare fast där man “checkar” in en öl istället för på en geografisk plats. En trevlig tjänst som är praktisk då den har ett webbgränssnitt så att de flesta av dagens mobiler kan använda det, dock hade jag önskat mig en iPhone app. Använder du själv Untappd lägg gärna till mig, jag heter martinj.

Har även funderat på att integrera Untappd i min iphone app Beerlicious så att man kan söka på deras öl register och att man kan dela sina öl direkt till Untappd. Men vi får se om tid och ork finns, finns mycket jag vill göra och mitt intresse för öl-bryggning har inte direkt givit mig mer timmar över.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • Anonymous

      nike-air-max-2009  nike-airmax  michael-jordan-shoes  _cheap-air-max-95  air-jordan  jordan-shoes  nike-air-max  jordan-shoes  air-max-2009  air-max-2010  nike-air-max-1  -cheap-jordan-shoes  cheap-air-max-90  nike-air-jordan  air-max  nike-shoes  nike-air-max-classic  nike-air-max-2010  nike-air-max-skyline  nike-jordan  cheap-air-max-90  air-jordans  air-jordan-shoes  jordan-shoes  nike-usa  nike-sneakers  air-max-360  nike-jordans  nike-air-max-ltd  jordan-shoes-for-cheap  wholesale-jordan-shoes  cheap-nike-shoes  nike-shop  nike-outlet-store  air-jordan-11  nike-store  nike-outlet-online  cheap-jordan-shoes  air-jordans-shoes  nike-outlet-store  nike-outlet-store  cheap-air-jordans