Guldmedalj till APA Gött Amarillo

Åter hemma igen från ett par härliga dagar på landet fyllda med sol, mat och givetvis god öl. Tänkte jag skulle summera sommarölsträffen som var i lördags. Det var första gången som jag var med på denna träffen och tydligen så brukar antalet deltagande bryggare ligga på närmare 30, men i år var det bara 12. Detta beror troligen på att det var i mitten på en långledighet och dom flesta åker säkerligen bort då. Det var hyffsat antal med besökare i alla fall, det var strålande sol så vem kan tacka nej till att få provsmaka goda sommaröl. Träffade och samtalade med mängder av trevligt folk, vilket verkligen är höjdpunkten på en sån här träff, vilket får mig att redan se fram emot nästa träff. Nu till tävlingens resultat.

 • Guld, gick till mig för APA Gött Amarillo
 • Silver, Monshine (APA) bryggd av Peter Lord, Peter Lindén, Tord Diswall
 • Brons, Sommarbärs (Pilsner) bryggd av Rolf Steen

Komplett lista med alla placeringar, poäng och recept finner du här.
Sommarbärs av Rolf Steen var min personliga favorit, härliga fruktiga aromer, frisk och törstsläckande.
Till höst/vinter är nästa träff så det är väl dags att börja planera lite redan nu så kanske man få till något kraftigt mustigt som värmer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 • Geir Berset

  Grattis!

 • Kim

  Grattis Martin! Kul!
  En överlägsen seger verkar det som!

 • Rickard

  jag å min fru var där å vi röstade bägge två på din öl som nummer 1. Himla god! Trevlig var du också så det vart ju pluspoäng förstås.   Ap god öl din apa öl   😉
  Jag ska banne mig också ge mig på detta med å brygga öl hemma. verkar himla rolig hobby.
  hej och hå//Rickard

 • http://www.martinj.net martinj

  Det glädjer mig att ni tyckte om den. Om du skall ge dig på att brygga hemma så har jag skrivit en artikel om hur jag gjorde när jag började http://martinj.net/2011/03/14/att-brygga-ol-hemma/

 • Rickard

  jajjamen! Den har jag redan läst och skall studera ett flertal gånger till. himla bra