Mycket öl i maj

Det är mycket som händer i öl världen och lite som händer på bloggen i Maj månad. Precis innan maj skickade jag in min senaste I Punk You IPA till domaretävlingen i SM. SM i hembryggning går av stapeln den 26:e maj i Uppsala, om jag kommer vara där är fortfarande osäkert.

I lördags så hade jag en IPA festival hemma hos mig med totalt 8 fat påkopplade. Skulle vilja kalla tillställningen en succé. Det som folk verkade tycka om mest var I Punk You, Tutti Frutti v2 och Västkust Blond. Hoppas på flera liknande tillställningar i framtiden.

IPA festivalen kan ses som en uppvärmning inför 2 öl festivaler i köpenhamn som jag åker till imorgon. På fredag kommer jag vara på Öl Festival Köpenhamn 2012 och på lördagen blir det Copenhagen Beer Celebration. Är riktigt taggad inför dessa, verkar vara grymmt bra utställare, speciellt på den sistnämda. Hoppas även att jag springer på trevliga öl-nördar där så ser ni mig kom fram och säg hej.

Samtidigt så tutar bryggningarna på i vanlig ordning, det ordnas nu en tysk veteöl med hallon samt No Drunkard Pale Ale som skall serveras på ett bröllop i Juni. Sen så har vi Amylase Sommarölsträff i början på juni vilket jag givetvis vill ställa upp på, det är dock kort om tid. Har även lite andra projekt i görningen så som kombucha, vilket jag kommer blogga om när jag ser resultat.

Nu måste jag förbereda lite hallon till veteölen!

Cheers!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...