Två viktiga datum att boka upp för en hembryggare

Fram med kalendrarna för nu har det spikats datum för två trevliga tillfällen som man bör deltaga på.

Först ut är Amatörbryggarföreningen Amylase med inbjudan till deras vinterölsträff i Göteborg 10:e december. Den kommer att hållas på samma ställe som sommarölsträffenFräntorps folkets hus, Fräntorpsgatan. Bryggarna är välkommna från kl 12, insläpp för provsmakarna kl 13. Själv kommer jag var där och ställa upp med 1 eller flera bryggder.

Nästa roliga evenemang som har fått sitt datum spikat är *trumvirrvel* hembryggning SM 26 Maj 2012 i Uppsala. Finns ingen officiell sida om det på SHBF än, utan såg detta i följande tråd på deras forum. Det god tid att ta fram recept böckerna och börja planera inför SM, jag hoppas på att kunna ställa upp med minst 1 öl, men vad det blir återstår att se.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...